Keisinger ház

More
14 years 1 month ago #2054 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic Keisinger ház
-"De pont ez az. Ha azzal akarsz elaludni, akkor nem fog menni. Próbálj meg úgy gondolni erre, mintha egy másik regulátor volna. Nem a meglév?t kell irányítani, hanem azt, amit kaptál. Egyébként is, ha jól tudom, a regulátorod 48 óra nem alvást egyébként is lehet?vé tesz, legalábbis a Shiawase úgy írta. Utánanéztem. Tehát nem lesz akkor sem semmi gondod, ha most sem alszol. leszámítva azt, hogy kevésbé fog majd jól az agyad."

-"Mondjuk ha hárman megértjük, pedig Erika még sz?ke is, na jó, csak kívül, akkor szerintem te is meg fogod érteni a saját jegyzeteid. Igazából nem vesz el semmit amire eddig rájöttél. Amikor abbahagytam, akkor is tudtam németül, szóval neked is menni fog a matek."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 1 month ago #2055 by danka90
Replied by danka90 on topic Keisinger ház
- Hát én is így tervezem, mintha új kibervert kaptam volna, az úgy már ismer?s terep. 48 óra nem alvást tényleg engedélyez, de nem ilyen megterhelés mellett. Szerintem az a 48 óra kb le is járt a nap folyamán, vagy nem tudom. Ez is kísérletezést igényel. Most viszont mindenképp az a f? cél, hogy megtanuljak a tea hatása alatt elaludni, ezzel már sokkal el?rébb lennék.

- Igen, de f? az óvatosság, nektek a matek most fontos, ezért ezt bebiztosítottam, azon a 10 percen nem múlt semmi, míg ezeket a kiegészít?ket hozzá gyártottam és így legalább a tanulással nem játszunk semmilyen szempontból.

More
14 years 1 month ago #2056 by Nyarlathotep
-"Oké. Ha gondolod segíthetek benne egy kicsit. Feltéve, hogy elfogadsz egy kis akkupresszúrát. Biztos, hogy m?ködik, már ha eltrafálom a pontokat. Mondjuk ne úgy képzeld el, hogy kiüt, meg minden. Inkább úgy, hogy segít megnyugodni és letenni a stresszt. Ha oda is figyelsz, akkor meg akár következ?re saját magadon is kikeresheted ezeket a pontokat. Na? Mutassam, vagy hagyjalak inkább próbálkozni?"

Csapat riadó!

More
14 years 1 month ago #2057 by danka90
- Erre kíváncsi vagyok, muti <mondom mosolyogva>
Közben leesik, hogy ha Kathy próbálkozni akar, akkor jó lehet?sége lesz most, de már belementem, mindegy. Lefekszem, becsukom a szemem és próbálom használni az új &quot;kiberverem&quot;, igyekszem elérni, hogy elaludjak, közben élvezem az akupresszúrát.

More
14 years 1 month ago #2058 by Nyarlathotep
-&quot;Oké, akkor viszont tedd szabaddá a fels?tested. Kicsit nehéz lesz hozzáférnem néhány ponthoz.&quot;

&quot;Ajaj... Ez már rosszul kezd?dik...&quot; gondolod magadban, de még mindig az jár a fejedben, hogy egy férfit meger?szakolni ugyanúgy lehetetlen, mint kötéllel biliárdozni, tehát igazából baj nem lehet bel?le és egyébként is, nem azt kérte, hogy dobd le a gatyád... Hátrad?lsz és élvezed a kezelést...

-&quot;Akkor az els? a pericardium 6...&quot; magyaráz, miközben a bal csuklód után nyúl. Halványan emlékszel valami olyasmire, hogy a cardium az valami szív, de hogy annak mi köze a csuklóhoz, arra már nem igazán emlékszel. Ebben az sem segít, amikor a bal alkarodra helyezi a hüvelykujját és lenyomja úgy 2-3 cm-rel a csuklód alatt, pont a két csont között. Elvileg semmi hatását nem érzed, egészen addig amíg el nem talál valamit, ahogy lefelé halad. Kissé megugrasz ahogy enyhén fájdalmasan pattan egyet valami az alkarodban.

-&quot;Egyébként a kínaiak ezt bels? kapunak nevezik...&quot; bárminek is nevezik, Kathynek ez nem bels? kapufa, hanem irtózatos gól, ha az volt a célja, hogy meggyötörjön. &quot;Segít ha el akarsz aludni, vagy szédülsz, vagy mondjuk nehezen lélegzel.&quot; Na igen, akármilyen nehezen is lélegzel, biztos, hogy veszel egy nagy leveg?t, hogy fölkiálts, ha valami eszetlen hirtelen elkapja az alkarod és valami fájdalmas ponton jól megnyomja...

-&quot;El ne szaladj, mert most jön a második. A lélekkapu.&quot; el?re összeszorítod a fogad, de csak a bal kezednél simít végig valamit a csuklódnál, kisujj fel?l a hüvelykujjával. Pedig már magadban azt vártad, hogy mikor hasítja szét minden gondolatod egy újabb hirtelen érkez? fájdalomhullám. Ehelyett inkább valami olyasmit érzel, mintha langyos vizet öntöttek volna a mellkasodra szívtájékon. Ez az érzet gyorsan végigszalad rajtad mindenféle visszamaradó érzet nélkül, mintha mi sem történt volna.

A következ?t már igazából nem nagyon érted, viszont valamit a bokádnál matat, eddig még tiszta, utána meg vagy a saját alvásra való törekvésed, vagy pedig ez a furcsa kezelés, de valamelyik a kett? közül, totálisan kiüt. Úgy alszol el, mint a hulla és egészen addig föl nem ébredsz, amíg valami furcsán hideget nem érzel úgy homloktájékon, ott, ahol egyesek a harmadik szemet szokták emlegetni. Mivel ötleted sincs, hogy mi lehet az, természetesen odanyúlsz és valami olyasmit találsz, amit?l kiráz a hideg. Kinyitod a szemed és rájössz, hogy egy nagy szürkecirmos kandúr ül dorombolva a mellkasodon álmosan. A feje néha le-lekókad és ekkor a hideg, nedves orra odaér a homlokodhoz. Jobb fel?l a hónod alá egy fekete-fehér foltos macska fészkelte be magát. Baloldalt egy nagy vörös macska dagasztja az oldalad dorombolva, az arcodnak meg egy vékony, hófehér cica dörgöl?zik, hol a homlokával, hol a hátsó részével. Fölnézel és rájössz, hogy takaró helyett TELJESEN macskák takarnak és most, hogy fölébredtél, ?k is élénkülni kezdenek. Körbenézel és rájössz, hogy igazából a szobádban kb. 60-70 különböz? szín?, mintázatú és fajtájú macskaféle található, köztük egy macskához képest hatalmas maine coon is [óriási házi macska, 8-10 kg-os se ritka köztük].

Csapat riadó!

More
14 years 1 month ago #2059 by danka90
- Basszameg...
Mi a frászt keres itt ennyi macska? Na gyorsan ki kellene ezeket pucolni innét, jól jönne most egy egér, ami után kimehetnének, de talán egy kis kaja is megteszi. Körbenézek, van-e a szobában valami ennivaló, de a tegnapi vacsorából talán maradt, amit kidobhatok az ajtón, hogy fussanak utána. És különben is, hány óra van? Nézek rá az órámra kapásból. Majd ha a kajás trükk nem jön be, egyel?re nincs jobb ötletem, mint kézzel, lábbal kiebrudalni a sok dögöt. Vigyázat, alacsonyan szállnak a macskák ma reggel. Kinyitom az ajtót, aztán ahogy értem ?ket, úgy szórom, rúgom, tessékelem kifelé. Még a végén tönkretesznek itt nekem valamit. Emellé er?teljes anyázás is párosul, feltéve, ha már nincs éjszaka.

Time to create page: 0.196 seconds

Útvonal

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.